Agenda

Wat valt er te doen; waar kom je Heidi tegen. Je vindt het hier:

Wandelen: 

Trek je wandelschoenen maar aan en pak je jas. Want we gaan er lekker op uit. Even naar buiten, een frisse neus, een gezellig gesprek en na afloop een kopje koffie of thee bij de Kinderboerderij. Neem je partner, peuter, buurvrouw, moeder, wandelwagen, draagdoek en/of paraplu mee en sluit gerust aan. Deelname is gratis, koffie op eigen rekening en vooraf aanmelden is niet nodig.

Schrijf deze data maar vast in je agenda: 

  • nog geen nieuwe data bekend

schermafbeelding-2015-06-04-om-19-07-17

 

De wandelingen starten steeds om 10:00 uur op de hoek bij de Muntweg – Slotemaker de Bruïneweg aan de kant van het Goffertpark. (tegenover het politiebureau, bus lijn 8 halte Muntweg) We wandelen door het park en eindigen bij de Kinderboerderij.

Moedercafé:

Iedere tweede vrijdag van de maand is er Moedercafé in De Klif in Nijmegen Noord. Een plek om even langs te komen en met andere moeders een kopje thee of koffie te drinken. Nieuwe moeders in je buurt ontmoeten, kindjes met elkaar laten spelen en ondertussen ervaringen en tips uitwisselen. Met regelmaat is er een thema of komt er een spreker.

Zin om een keer aan te sluiten? Je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis met uitzondering van je eigen koffie of thee. (We zitten in het horeca-deel van De Klif)

schermafbeelding-2016-07-11-om-13-40-12

Vrijdag 12 mei

Vrijdag   9 juni

Vrijdag  14 juli

 

Moedercafé is van 10:00-11:30 uur in De Klif in Nijmegen-Noord: Pijlpuntstraat 1.

 

Zaterdagmarkt voor Zwangeren:img_4409

Een aantal keer per jaar vindt in het CWZ ziekenhuis in Nijmegen de Zaterdagmarkt voor Zwangeren plaats. Hier vinden
aanstaande ouders informatie over zwangerschap, bevallen en kraamtijd. Er zijn workshops, standjes en rondleidingen op de bevalkamer. Je komt mij daar bijna altijd wel tegen. Kom langs voor informatie, volg de workshop en spreek mij gerust aan als je vragen hebt. Of kom gewoon vast kennis maken!

Zaterdag 1 juli 2017. De markt start om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Toegang gratis.