Wat heb jij nodig?

Wat heb jij nodig om borstvoeding te geven? Hoe kan ik jou helpen? Misschien wil je even telefonisch of via mail overleggen over hoe je je terugkeer naar het werk goed voorbereid. Dan is een E-Consult een goede optie. Misschien loop je tegen vragen aan en ben je niet zeker of het aanleggen goed gaat of verbeterd kan worden? Dan is een consult aan huis geschikt. Misschien ben je nu zwanger en wil je zeker zijn van optimale begeleiding. Dan kun je een volledig pakket afnemen: alles in één: contact tijdens de zwangerschap, consult aan huis in kraamtijd en daarna. Kies wat bij jou past, wat jij nodig hebt en hoe ik jullie verder kan helpen.

E-Consult

Liever overleggen via Email en/of telefoon? Dat kan: neem contact op voor een afspraak of stuur een mail. Je ontvangt een uitgebreid gespreksverslag met de besproken punten en adviezen.

 

€ 50,00

Consult aan huis

Begeleiding aan huis: samen een voeding bekijken en direct aan de slag met tips en adviezen. Inclusief follow-up via telefoon/WhatsApp. (Vervolgconsult: € 20,00 per keer)

 

 

€ 130,00

Het pakket

Volledige begeleiding: van een intake tijdens zwangerschap tot meerdere consulten aan huis in/na de kraamtijd en follow- up via telefoon/WhatsApp.

 

 

€ 220,00